BEDRIJFSPRESENTATIES

Bedrijfsfotografie

Bedrijfspresentaties

Foto’s nodig voor commerciële doeleinden zoals een bedrijfspagina, promotiemateriaal en visitekaartjes?  Ik kom graag bij u langs om foto’s te maken van uw pand en omgeving, uw personeel, of van uw producten, zodat u een mooie bedrijfsportfolio heeft waar u voor lange tijd van kunt genieten. Daarnaast is er de mogelijkheid om foto’s te maken in mijn fotostudio, waar ik de nodige attributen heb, zoals bijvoorbeeld een lichttent, om mooie productfoto’s te maken.

Ik help graag startende ondernemingen en bestaande ondernemingen die toe zijn aan een frisse look bij het maken van een mooie bedrijfsreportage.

Social Media

Denk bijvoorbeeld aan social media sites zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze spelen voor veel bedrijven een belangrijke rol. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en tegelijkertijd een communicatiemedium. Mooie profielfoto’s op deze sites zorgen voor een professionele uitstraling. Marjet van Ruitenbeek Fotografie biedt u (en uw collega’s) de mogelijkheid om deze professionele foto te laten maken. Laat jezelf fotograferen in de stijl die helemaal bij u (en uw bedrijf) past.

Tarieven bedrijfsfotografie

Waarschijnlijk heeft u specifieke wensen. In een oriënterend gesprek vertelt u meer over uw bedrijf en om wat voor project het gaat en wat uw specifieke wensen zijn. Graag maak ik dan een vrijblijvende offerte op maat.

Voorwaarden

  • Alle prijzen zijn inclusief een dvd met de door mij geselecteerde foto’s tenzij anders vermeld.
  • Geen gedoe met nabestellingen of eventuele verrassingen achteraf.
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie behoudt zich het recht voor om foto’s te gebruiken voor op de website, social media en/ of andere promotiedoeleinden
  • Meer uren worden gerekend met 1/4, 1/2, 3/4 of 1 heel uur.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reisuren en reiskosten a € 0,39 per km (10 km binnen straal pc 3861 ML vrij)

 

Voorbeelden bedrijfsfotografie


Neem direct contact op via het onderstaande formulier