OVER ONS

Mijn naam is Marjet van Ruitenbeek. Fotografie is mijn hobby. En wat is er mooier dan van je passie en ambities je vak te maken. Ik maak fotoshoots voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Als sportfotograaf fotografeer ik bij voetbalwedstrijden, met name bij v.v. Sparta Nijkerk, maar ook bij zaalvoetbal, volleybal, hockey en tennis ben ik vaak met mijn camera aanwezig. Sportfotografie is actie, snelheid, techniek en EMOTIE! Wat breng je in beeld, wat laat je juist weg, hoe ga je om met het licht en hoe leg je de mooiste emoties scherp vast. Maar eigenlijk geldt dit voor alle vormen van fotografie van mensen. Ik vind het leuk om momenten vast te leggen zodat je er later nog eens naar kunt kijken.

Ik heb een ruime fotostudio (ruim 65m2 en toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers) aan huis met benodigde apparatuur voor allerlei fotoshoots. Daarnaast woon ik op het platte land wat ook de mogelijkheid biedt om foto’s te maken bij mij op het terrein. Natuurlijk kunnen foto’s ook worden gemaakt op een zelf gekozen locatie.

Mijn stijl van fotograferen is met de nadruk op spontaniteit en niet zo zeer ‘geposeerde’ foto’s. Ik ben gespecialiseerd in sportfotografie waardoor ik ervaring heb met foto’s maken van het juiste moment. Dit geeft foto’s een natuurlijkere uitstraling. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf zijn en ik vind het juiste moment.

Als mijn stijl van fotograferen bij je past, of als je vragen hebt, neem dan even contact op via het contactformulier op deze site.

Marjet van Ruitenbeek