VRIENDINNENSHOOTS

vriendinnenshoots

Vriendinnenshoot

Prachtig op de foto met je beste vriendinnen, om jullie vriendschap te vereeuwigen. De vriendinnenshoot is een gezellige activiteit waarbij ik natuurlijke, spontane foto’s van jullie maak. Dit is uiteraard leuk als verrassing voor je beste vriendin, als cadeau, of gewoon zomaar omdat jullie vriendinnen zijn. Chique en glamorous in een mooie jurk of gewoon lekker gek, jullie kunnen het geheel zelf bepalen. Het gaat er om wat er het beste bij jullie past. Samen zet ik jullie prachtig op de foto! De foto’s kunnen worden gemaakt bij mij in mijn fotostudio, of een op een door jou gekozen (buiten)locatie. De fotoreportage  duurt ongeveer 1 uur (afhankelijk van het aantal personen max. 12).

Behalve groepsfoto’s maak ik ook van ieder afzonderlijk meerdere foto’s.  Voor een extra mooie fotoshoot, zie ook mijn handige kledingtips.

Prijsinformatie vriendinnenshoots

  • Studioreportage voor vriendinnen met max 4 personen: shoot + 8 digitale bestanden (in hoge resolutie op dvd) € 160,00. Ieder extra persoon € 15,00 p.p. Extra bestanden € 12,50 p.st. Na 5 bestanden € 10,00.
  • Reportage op locatie voor vriendinnen met max 4 personen: shoot + 8 digitale bestanden (in hoge resolutie op dvd)  € 190,00. Ieder extra persoon € 15,00 p.p. Extra bestanden € 12,50 p.st. Na 5 bestanden € 10,00.

Voorwaarden

  • Voor de juiste kwaliteit en kleur van een afdruk en overige nabestellingen is het advies om dit via Marjet van Ruitenbeek Fotografie te laten verlopen (prijzen op aanvraag).
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door jezelf of derden zijn gemaakt.
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk, wanneer het eindprodukt afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van je computer/laptop/ipad. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beedscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm (zoals die waarmee Marjet van Ruitenbeek fotografie werkt), waardoor je kleuren op je eigen beeldscherm anders kunt ervaren dan de kleur en/of helderdeid van de foto’s in werkelijkheid. Je hebt in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie behoudt zich het recht voor om foto’s te gebruiken voor op de website, social media en/ of andere promotiedoeleinden
  • Meer uren worden gerekend met 1/4, 1/2, 3/4 of 1 heel uur.
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reisuren (€ 15,00 per kwartier, en reiskosten a € 0,39 per km).

Voorbeelden vriendinnenshoots


Neem direct contact op via het onderstaande formulier