ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Zwangerschapsfotografie

Die laatste maanden van een zwangerschap duren maar zo kort, maar zijn zulke prachtige momenten voor vrouwen om vast te leggen. Mooie foto’s om deze speciale periode te onthouden, ik zet graag een stijlvolle fotoshoot op voor jou/jullie met toekomstige kleine. Dit kan alleen, samen met je partner of met je andere kinderen. De beste periode voor zwangerschapsfoto’s is tussen de 30 en 36 weken. Je kunt ervoor kiezen om foto’s te maken met en/of zonder bovenkleding, het is geheel aan jou. De foto’s kunnen worden gemaakt bij mij in mijn fotostudio, of op een zelf gekozen locatie.

Kledingadvies voor de zwangerschapshoot: Bij foto’s zonder bovenkleding kun je het beste een paar uur van te voren niet te strakke kleding dragen i.v.m. afdrukken op het lichaam. Qua kleur zijn effen kleding, zwart, wit, of spijkergoed mooi om te dragen of eventueel een leuk overhemd/blouse. Je kunt kleine, persoonlijke attributen meenemen voor de shoot, zoals bijvoorbeeld babyschoentjes. Denk om verzorgde nagels, deze kunnen op de foto komen.

Prijsinformatie zwangerschapsfotografie

  • Studioreportage zwangerschap (inclusief partner of tot max 4 personen en digitale nabewerking van oneffenheden/retoucheren buik): shoot + 10 digitale bestanden (in hoge resolutie op dvd) € 160,00. Ieder extra persoon € 15,00 p.p. Extra bestanden € 12,50 p.st. Na 5 bestanden € 10,00.

Voorwaarden

  • Voor de juiste kwaliteit en kleur van een afdruk en overige nabestellingen is het advies om dit via Marjet van Ruitenbeek Fotografie te laten verlopen (prijzen op aanvraag).
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door jezelf of derden zijn gemaakt.
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk, wanneer het eindprodukt afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van je computer/laptop/ipad. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beedscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm (zoals die waarmee Marjet van Ruitenbeek fotografie werkt), waardoor je kleuren op je eigen beeldscherm anders kunt ervaren dan de kleur en/of helderdeid van de foto’s in werkelijkheid. Je hebt in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie behoudt zich het recht voor om foto’s te gebruiken voor op de website, social media en/ of andere promotiedoeleinden
  • Meer uren worden gerekend met 1/4, 1/2, 3/4 of 1 heel uur.
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reisuren en reiskosten a € 15,00 per kwartier en € 0,39 per km.

Voorbeelden zwangerschapsfotografie


Neem direct contact op via het onderstaande formulier